Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Rock-koncert med bandet "Rigmor"

NOV
11

Rock-koncert med bandet "Rigmor"


Torsdag d. 11. november 2021, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Sct. Clemens kirke, Parkboulevarden, Randers
Gratis
Rock-koncert med bandet  "Rigmor"

Det Aarhusianske indieband RIGMOR har markeret sig som et af de nye skud på stammen af dansksprogede bands, der har noget på hjertet.

En idé om at sætte musik til tekster af Michael Strunge blev startskuddet til bandet Rigmors vision om at give ordene vinger.

Inspirationen fra Strunge giver en tyngde og melankoli i bandets egne tekster, der emmer af ærlighed og inderlighed. En drøm om at kunne figurere som talerør for deres egen generation tilføjer en dybde og samfundskritiks vinkel til Rigmors lydunivers.

Rigmor udgav i august 2019 debutsinglen ”Træ”, der fik omtale i blandt andet DR og Gaffa og airplay på P6. Senere i august måned spillede de på Uhørt Festival på Vesterbro, hvor musikbloggen Undertoner udråbte dem til Årets Koncert. I november udgav de singlen “Vægtløs”, der blev underlægning til Politikens video-serie om “Et nyt ungdomsoprør?” som gruppen medvirkede i ved siden af blandt andre Jonas Eika og Greta Thunberg. Senest har de udgivet debut-EP’en “Rebel”, som fik flotte ord og roser hos anmelderne. Blandt andet anmeldte GAFFA EP’en til 5 stjerner under overskriften, “Der er en ny rebel i byen, og hun hedder Rigmor”.

Gruppen er lige nu i gang med at forberede udgivelsen af deres debutalbum, som udkommer i 2021. Rigmor befinder sig i et spændingsfelt mellem det blide og det støjende. Musikken har adopteret Strunges maniodepressive sind, og deres insisterende og nærværende sceneoptræden rører ved deres publikum. Den unge århusianske gruppe har spillet sammen siden marts 2018 og består af Sarah Wichmann, Oliver Stewart, Victor Sousa og Lasse Lykke.

Gratis entré