Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Café-koncert: Line Gøttsche solo.

SEP
13

Café-koncert: Line Gøttsche solo.


Torsdag d. 13. september 2018, kl. 19:30
Gratis
Café-koncert: Line Gøttsche solo.

Line Gøttsche er født og opvokset i Randers, og hun har et særdeles nært forhold til Sct. Clemens Kirke, idet hun først i Club Clemens og siden som medlem af Ungdomskoret har haft sin faste gang her gennem mange år. Siden Line forlod koret, har hun spillet, sunget og skrevet musik og samtidig uddannet sig indenfor komposition og lingvistik i hhv Californien og København.

I 2016 skrev og indspillede Line værket “Omonia” for vokalist, klaver og strygere. Udgivelsen blev meget flot modtaget internationalt, og er blevet spillet på adskillige landes radioer. Det er endvidere blevet opført på bl.a. Det Kongelige Teater og på Louisiana Museum of Modern Art. Musikken er smuk og eftertænksom, men også overraskende og gådefuld. Den indeholder træk fra mange forskellige musikalske traditioner, bl.a. klassisk, ambient og singer-songwriter

Ved koncerten i Sct. Clemens Kirke spiller og synger Line værket alene i en version for klaver og vokal. Koncerten går forud en omfattende turné i Europa og USA, så kom og oplev én af vores ”coming-up-stars” i en hyggelig og intim atmosfære i Clemenshuset.

Koncerten er gratis.